Enstuide Ambulerande studio
Göteborg
Den göra staden med den gröna ön
enstuide(snabel-a)halfaneagle.com
Maila då
IDÉES NOIRE
Mystiska vibrafoner och 13 dB senare sitter låten som ett smäck, Lundell är informerad men konfunderad - asså, ni är stekad? Rickard uppfann hjulet, Robert lade betongfundamentet och senare kören - så därför säger jag; brudar, bärs, dans och hottaflex! Lyssna noga nu.
Ladda ner!
Plastvingar
DIS.
Efter ett högst uppskattat samkväm i studion kunde Oodiomedlemmarna äntligen slappna av och släppa en sprillans ny komposition. En märkligt italiensk stämning i hämdens tecken breder ut sig över ljudlandskapets transeuropeiska utmarker då vi passerar det i tågets sovkupé, märkligt nog sover grannen ostört i kupén bredvid.
Ladda ner!
Ceta
MJUKMJUK
Utifrån mikroskopiska partiklar och analytiska formler har en ljudmassa, flytandes emot oss likt en sjufilig motorväg, ansatt oss. Under snart trettio år har elektroniken satt sin prägel på 80-talisternas tillvaro. Utan att vi visste det blev vi slavar under tekniken. Rätt genom tvåtumsrullbandaren gick musiken, förlorade som vi var.
Ladda ner!
Resistans
BABA!
Varvens produktion byggde på en automatiserad plåthantering och ett mycket avancerat sektionsbygge. Skrov sammanfogades inomhus av stora sektioner som sedan trycktes ut i torrdockor. Under mer än 100 år satte varven sin prägel på staden; när solen gått ner över Eriksberg, Lindholmen, Götaverken och slutligen Arendal smög Varvetman runt, smygsvetsade fogar och hamrade plåt.
Ladda ner!
Varvetman
HUSARREST!
Äntligen gräver Husarrest i den gyllene skattgömman och släpper den gyllene produktionen från den gyllene eran på den gyllene vägen - Deltavägen! "Vi är många som har längtat och vi blir inte besvikna", som en, av glädje, tårögd, icke namngiven, musikrecensent uttryckte saken.
Ladda ner!
Ba-ba-baby
BABA.
En dunderhit har utkristalliserats. Nu kan man äntligen slappna av och känna den känslan, Allah vad skönt! Många mattor är det, cykeln är nykromad och vindlande stigar ligger vid allas fötter - många är glada. När demonproducenten är borta dansar vi som vilda i ett vattenfall på tredje lång, som man säger. Och allt är återfött.
Ladda ner!
Tour
BABA!
Irie Baba byter namn, slimmar till sig och vänder på vegsteken, nu bara Baba! En blandning mellan papa och mama? Vem vet, varken Horace Engdahl eller vi. Saken firas med ett nytt stycke, eller firas stycket med ett namn? Nu är det akustisk dub som gäller, vi subbar basen och beger oss till Lybien.
Ladda ner!
Att Dubba En Slump
DIS.
Hela Oodiokollektivet är med och bidrar i detta projekt där någon spelar ostämt piano, en annan prasslar med påsen, en tredje (kanske den förste) spelar trummor, en fjärde sitter i mixen, en femte är främmande och minns ingenting, en sjätte har tankar om den som vet vem som är vem.
Ladda ner!
En Bra Fråga
THE KOX!
Oh yeah? OH YEAH!!! Kox river ut på vägarna och gör landet osäkert, fyller floderna med blod och knullar din fru! Sweet! T.McCock beger sig dock ner till Italien för att ställa till oreda på egen hand, så ni får vänta ett tag på nästa dönarsläpp!
Ladda ner!
Lousiana Sweat!
HORSYSTEM!
Horsystem knöt an och spelade in denna nya låt under 45 intensiva minuter i oodion. Det är Burken på sång, der Shejk håller takten, Knugen maler ner både 6 och 4 strängar i ljudbilden och Wolfgang gnällde över mixningen, allt avslutas med ett skott i pannbenet på varenda jävel.
Ladda ner!
Ni Kommer Aldrig
J-SISTER ASSFUCKERS!
Genom mycket icke-alienerande-icke-exploaterat arbete har systrarna komponerat en upphottad version av en klassisk slagdänga, nu dubbelt så bra.
Ladda ner!
A People United Will Never Be Divided
IRIE BABA?
"Konstigt släpp det här" -Kung Carl XVI Gustaf
"Stycket kommer att bli berömd för sin diskussion av den väsentliga friheten som är rotad i alltings väsen och för med sig ingentings och alltings flykt från den." -Horace Engdahl
Ladda ner!
Kass Ut Inigen
J-SISTER ASSFUCKERS!
Oääij! Majsgula fält av darrande oljud, knastrande vågor av mjuk-mjuk sand och väggar som river murar och mördar påvar.
Ladda ner!
Nhilistic Orgasm - Monsterhaze - Internationelen
THE KOX!
Kukarna levererar en blytung produktion som bombaderar dina stackars trummhinnor med enorma granatkastare till dubbelkaggar och projektilylande gitarrer! ROARGH! Brudarna blir knäsvaga och sätter sig ner på alla fyra för att klara av trycket.
Ladda ner!
The Tiger
IRIE BABA!
Äntligen, efter ånga mång och meng, är Irie Babas skollheta släpp här! När? Här! Voj-voj-voj, du kan inte redan ha hört släppet! Hör på släppet! Nuuu! Babben har ätit kebab i Kaba, solat ryggen i majsolja och prata med farmor! Fäll ner majrovan och landa. Som smör i norrsken.
Ladda ner!
Two White Whales